Savez mladih Šapca: Na mitingu bila 7.501 osoba

"Narod protiv vlasti vodi 1:0"

20. apr 2019

Savez mladih Šabac, organizator protesta #1od5miliona u Šapcu, je i ove nedelje izašao u susret vladajućoj partiji, i pomogao im da prebroje svoje pristalice na mitingu podrške koji je sam sebi organizovao predsednik svih građana (osim onih koji mu se ne sviđaju), rečeno je u saopštenju Saveza mladih.

Kako navode, koristeći uporednu metodu, u odnosu na prethodnu nedelju, kada je organizovan veliki protest #1od5miliona u Beogradu i kada je bilo oko 7.500 ljudi, prema proceni ministra dr Stefanovića, na današnjem protestu je bilo oko 7.501 osoba, prema istoj proceni.

– Jednostavnim poređenjem slika i snimaka sa dva protesta, očigledno je da je vlast uspela da dovede više ljudi. Ipak, uzimajući u obzir da smo pričali sa najmanje dve osobe, zaposlene u pošti, kojima je bilo naređeno, pod pretnjom otkaza, da prisustvuju današnjem autobuskom skupu, pa je tako broj ljudi koji su slobodnom voljom došli bilo više prethodne nedelje nego danas, želimo da poručimo, rečnikom Marka Đurića – narod protiv vlasti vodi 1:0, rekli su iz Saveza mladih Šapca.

(Danas, foto: Savez mladih Šapca)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Hleba i igara
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga