RTS: U toku privođenje Saše Dragina

Miloševićevi đavoli se svete za 5. oktobar i poručuju: Vojvodina je duboko kriminalizovana i ukinućemo je

24. nov 2012

„Radna grupa Uprave kriminalističke policije počela je akciju privođenja bivšeg ministra poljoprivrede Sašu Dragina, vlasnika konsultantske kuće „Ces Mekon“ Zvonimira Nikezića i još šest osoba, javila je jutros Radio televizija Srbije (RTS). Dragin i još šest osoba biće privedeni zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja i nezakonitom prodajom regresiranog mineralnog đubriva oštetili budžet Srbije za više od 4,5 miliona evra, prenosi RTS.“ Tako glasi agencijska vest.

Tako se nastavljaju akcije hapšenja, kojima je jedan od prioritetnih ciljeva očigledno da se pokaže da najviše „kriminalaca“ zapravo živi i radi u Vojvodini. Saučesnici miloševićkog ratno-zločinačkog režima sada hapse te okorele vojvođanske „kriminalce“. Pre nekoliko dana uhapšen je i Jožef Kasa, nekadašnji potpredsednik Vlade Srbije koji je potpisao nalog za izručenje Slobodana Miloševića Haškom tribunalu, u junu 2001. godine. Ako nekome još uvek nije jasno neka nema nikakvih dilema: gubitnici iz petooktobarske revolucije sada će se krvavo osvetiti pobednicima i pobrinuti za još jedan istorijski revizionizam.

Najtužnije je što svi ćute i nemo posmatraju hapšenja svojih bivših kolega i prijatelja. Na kraju će, kao što obično i biva, Miloševićevi đavoli doći po sve nas. Uz poruku: pošto u Vojvodini i ne živi niko drugi sem kriminalaca, vreme je da Vojvodinu ukinemo…

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Udružena mladost
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga