Razotkrivanje: TEDx u subotu u Novom Sadu

"Za ovu TEDxNoviSad konferenciju, postavili smo sebi izazov da razotkrijemo neke od važnih ideja iz našeg komšiluka, one koje su se razvijale tiho i bez velike publike"

08. okt 2018

Konferencija TEDxNoviSad, biće održana u glavnom gradu Vojvodine u subotu 13. oktobra, a okupiće stručnjake iz različitih oblasti, koji će podeliti svoja znanja i inspirisati učesnike da i sami pokrenu svoj biznis, ideje ili inicijative, sve pod sloganom „Razotkrivanje“.

„Za ovu TEDxNoviSad konferenciju, postavili smo sebi izazov da razotkrijemo neke od važnih ideja iz našeg komšiluka, one koje su se razvijale tiho i bez velike publike, često čak i potpuno skrivene od tuđih pogleda, takoreći – ispod radara“, piše u najavi konferencije.

Ovogodišnji TEDxNoviSad će biti održan u prostoru StartIt Centra Novi Sad, a među govornicima su aktivista, stručnjak za komunikaciju i odnose s javnošću Miloš Đajić, programer, naučnik i muzičar Goran Ferenc, glumica i aktivistkinja Milica Grujičić, psiholog Sonja Ivković i mnogi drugi.

Svoje zanimljive govore pripremili su i astrofizičarka Jovana Petrović, profesorka i istraživačica Snežana Smederevac i studentkinja Mina Petrić.

„Pozivamo vas na još jednu uzbudljivu konferenciju gde će govornici, stručnjaci u svojim oblastima, podeliti sa nama svoje ideje, najnovija saznanja i rezultate svog rada. Sigurni smo da će pokrenuti zanimljive diskusije, kako na konferenciji, tako i nakon nje, te da će TEDxNoviSad i ove godine omogućiti sudar dobrih ideja i razotkrivanje novih“, stoji u najavi.

Organizatori su pozvali i sve koji vole TEDxNoviSad i žele da vide kako izgledaju pripreme za jednu ovakvu konferenciju, da se pridruže volonterskom timu, pomognu organizovanje i ujedno steknu vredno iskustvo.

„TEDxNoviSad tim radi volonterski, kao i svi timovi koji ove konferencije organizuju u svetu. Pokreće nas strast za idejama koje su vredne širenja, želja da doprinesemo razvoju svoje zajednice i volonterski duh. Ako deliš naše vrednosti, prijavi se i postani član našeg organizacionog tima“, pozvali su iz TEDxNoviSad.

TEDxNoviSad je neprofitna konferencija, za njeno održavanje od ključnog je značaja saradnja sa lokalnim partnerima, a govornike na ovogodišnjem novosadskom događaju birali su lokalni organizatori na osnovu predloga i ostalih informacija sa tržišta.

Sve potrebne informacije i formulare za prijevu na konferenciju, organizatori su objavili na sajtu TedxNoviSad, www.tedxnovisad.com.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Mali šef
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga