Razgrabljene najjeftinije ulaznice za Exit 2016.

Naredni festival Exit biće održan od 7. do 10. jula 2016. na Petrovaradinskoj tvrđavi, nakon čega se nastavlja na plaži Jaz pored Budve u Crnoj Gori, na trećem izdanju Sea Dance festivala od 14. do 16. jula

05. dec 2015

Prvih 10.000 najpovoljnijih ulaznica za Exit avanturu, koju čine festival Exit u Novom Sadu i Sea Dance kod Budve, razgrabljeno je za svega sat i po, a iako je prodaja bila na globalnom nivou, najviše kupaca je bilo iz Srbije i Crne Gore.

Takođe, više hiljada inostranih posetilaca već je potvrdilo dolazak u Novi Sad. Prednjače posetioci iz Velike Britanije, Holandije, Francuske, Belgije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, a zabeležene su prve prodate ulaznice u Australiji i Argentini, saopštili su organizatori Exita.

Budući da su rasprodate najpovoljnije ulaznice, koje su prodavane po ceni od 5.490 dinara, u prodaji se trenutno nalazi ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, što je 65% popusta u odnosu na finalnu cenu Exit avanture. Tokom te praznične akcije, svi kupci ulaznice za Exit dobiće i poklon ulaznicu za Sea Dance.

Ulaznice se prodaju putem sajta exitfest.org, te putem prodajne mreže Gigs Tix i na blagajnama širom Srbije čiji se spisak nalazi na ovom linku.

Prvi potvrđeni izvođači Exita biće objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala, kako su naveli organizatori, mogu da očekuju neka od najaktuelnijih imena svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim izvođačima iz najrazličitijih žanrova.

Naredni festival Exit biće održan od 7. do 10. jula 2016. na Petrovaradinskoj tvrđavi, nakon čega se nastavlja na plaži Jaz pored Budve u Crnoj Gori, na trećem izdanju Sea Dance festivala od 14. do 16. jula.

(SEEcult)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Novi žeton, nova šansa
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga