Raspisan novi konkurs za podsticajna sredstva za zemlju u zakupu

Javni oglas vredan 30 miliona dinara

17. sep 2013

Novih 30 miliona dinara izdvojiće Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu za nekomercijalna gazdinstva koja su dala svoju zemlju u zakup mladima.

Pokrajinski sekretarijat je raspisao javni oglas i pozvao sve zainteresovane da se prijave za dobijanje ovih sredstava.

U prethodnom javnom oglasu primljeno je 3.112 prijava i raspodeljeno je oko 115 miliona dinara.

Javni oglas biće otvoren od sutra pa do 1. novembra. Sve potrebne informacije zainteresovani poljoprivrednici mogu dobiti na broj telefona 021/456-973. Tekst konkursa, zahtev i izjava nalaze se na sajtu: www.psp.vojvodina.gov.rs.

Sekretarijat je u saopštenju za javnost podsetio i da su u toku konkursi za dodelu sredstava za nabavku protivgradnih mreža, nabavku opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru, investiranje u sisteme za novadnjavanje poljoprivrednih kultura.

U tokusu i konkursi za podizanje i melioraciju šuma, za stvaranje proizvoda sa većom dodatom vrednošću, za melioraciju pašnjaka i livada, za sistem kvaliteta i bezbednosti hrane, te za manifestacije (do 22. novembra 2013. godine).

Svi konkursi, tekstovi i potrebna uputstva nalaze se na internetskoj stranici Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, www.psp.vojvodina.gov.rs.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga