Raspisan konkurs za direktora RTV

Upravni odbor Radiodifuzne ustanove Vojvodine (RUV) doneo je odluku o raspisivanju konkursa za izbor i imenovanje ge…

04. feb 2009

Upravni odbor Radiodifuzne ustanove Vojvodine (RUV) doneo je odluku o raspisivanju konkursa za izbor i imenovanje generalnog direktora Radiotelevizije Vojvodina (RTV).
Kako je navedeno u saopštenjenju RTV-a, Upravni odbor RUV-a će generalnog direktora imenovati u roku od 15 dana, od dana isteka roka za podnošenje prijava na javni konkurs. Konkurs i uslovi za prijavljivanje kandidata za direktora biće objavljen sutra u dnevnim novinama i na sajtu www.rtv.rs i biće otvoren 15 dana.
Upravni odbor je 18. decembra prošle godine vehinom glasova razrešio dužnosti direktorku RTV Dinu Kurbatvinski-Vranešević i na mesto vršioca dužnosti direktora imenovao Blažu Popovića, dotadašnjeg urednika zabavnog programa RTV-a.
Većina članova UO je procenila da Dina Kurbatvinski Vranešević, na čelu menadžmenta koji je okupila, „nije uspela da u dovoljnoj meri obezbedi povećanje gledanosti programa RTV i tako omogući veće ostvarenje dodatnih prihoda javnog servisa, koji bi dali širi finansijski prostor za unapređenje kvaliteta programa“.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Kaldrma
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga