Raspisan konkurs za 18. Festival uličnih svirača

Festival će koncept prilagoditi Podgrađu Petrovaradinske tvrđave, te će bine biti male, a izvođači i publika biti u istoj ravni, kako i priliči baroknom Gradiću

23. feb 2018

Festival uličnih svirača raspisao je konkurs za sve performere, umetnike i umetnice za učešće na 18. festivalu koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra 2018. godine u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

Pravo da se prijave na konkurs imaju pojedinci, grupe ili trupe koji svoje izvođenje ili umetnost prepoznaju kao onu koja pripada svima, koja pripada ulici. Festival će koncept prilagoditi Podgrađu Petrovaradinske tvrđave, te će bine biti male, a izvođači i publika biti u istoj ravni, kako i priliči baroknom Gradiću, navodi se u saopštenju festivala.

Uz prijavu na konkurs neophodno je priložiti minimum dve i maksimalno četiri fotografije u visokoj rezoluciji (minimum 1mb), kao i tehnički zadovoljavajući video snimak nastupa sa kojim se konkuriše (sa Youtube-a i sličnih onlajn platformi). Potrebna je takođe i kratka biografija (do 3.000 karaktera).

Sve ostale detalje, kao i prijavu na konkurs moguće je ispuniti na sajtu Festivala uličnih svirača. Prijave se šalju najkasnije do 1. juna, a rezultati konkursa biće poznati 1. jula ove godine.

Svi oni koji budu odabrani putem konkursa imaju pravo da ostvare zaradu od nastupa u duhu tradicije ulične umetnosti, postavljanjem obrnutog šešira za dobrovoljne priloge publike.

(O radio)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga