Raša Nedeljkov: Za većinu političara na vlasti i u opoziciji EU je zla vila Grdana

"Budite iskreni, i vi koji nas predvodite i vi koji sanjate da nas predvodite, budite odgovorni makar jednom u svojoj političkoj karijeri. Vi ne želite u EU. Vi želite status quo"

13. maja 2019

Programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov ocenio je da je za većinu političara, bez obzira da li su na vlasti ili u opoziciji, EU je zla vila Grdana, „pogodna da se svali krivica na nju, bez obzira na to da li je reč o nacionalnim pitanjima ili vladavini prava“.

Nedeljkov je ocenio za „Blic“ da, paralelno sa kontinuiranim prozivkama, „političari u ulozi javnih funkcionera rado potpisuju ugovore sa EU i oberučke prihvataju evropske pare“.

„Budite iskreni, i vi koji nas predvodite i vi koji sanjate da nas predvodite, budite odgovorni makar jednom u svojoj političkoj karijeri. Vi ne želite u EU. Vi želite status quo. Hoćete obespravljene, poslušne, uplašene i od vas lično apsolutno zavisne građane. Vi hoćete institucije, ali samo ako služe vama, a ne građanima. Vi, dragi politički predstavnici naroda koji želite da se zovete državnicima, hoćete da ostanete na vlasti što duže, i to po svaku cenu. To je jedino što stvarno želite“, ocenio je Nedeljkov.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga