Radulović: Vučićevo partijsko zapošljavanje košta Srbiju milijardu evra godišnje

"Ako je jednom penzioneru uzeo 3.000 dinara mesečno, to je za ove dve godine koliko traje smanjenje penzija više od 1.000 evra"

15. mar 2017

Predsednički kandidat pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović rekao je danas u Vranju da je njegov cilj pobeda nad aktuelnim premijerom Aleksandrom Vučićem, jer, kako je naveo, cenu njegove katastrofalne politike plaćaju građani.

Radulović je u gradskoj pešačkoj zoni, gde se obratio Vranjancima, rekao i da „Vučićevo partijsko zapošljavanje godišnje Srbiju košta milijardu evra“.

„Vučić je penzionerima oteo penzije ne zato da bi spasao državu od bankrota, nego da bi platio svoje partijsko zapošljavanje. Ako je jednom penzioneru uzeo 3.000 dinara mesečno, to je za ove dve godine koliko traje smanjenje penzija više od 1.000 evra. To je cena koju je svaki penzioner platio da bi se održala ova partijska mašinerija“, kazao je Radulović.

On je rekao da na predstojećim predsedničkim izborima „i penzioneri i svi drugi građani Srbije imaju jednostavan izbor, da biraju između svoje zemlje i Vučićeve partijske države“.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga