Radulović: Očekujemo nove izbore 2017. godine, nakon raspada SNS-a

SNS će se raspasti kad Vučiću opadne podrška

19. feb 2016

Predsednik Pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović izjavio je u Subotici da očekuje da će se novi izbori održati zajedno sa predsedničkim već 2017. godine.

„Ono što mi mislimo da treba da se desi na ovim izborima, i na tome radimo, je da Vučićeva popularnost padne ispod 40 odsto, odnosno, da broj glasova koji dobije u ukupnom broju izašlih bude ispod 40 odsto, i mislimo da ćemo to postići najbolje tako što na izbore izlazimo sami“, rekao Radulović na stranačkoj tribini.

On je kazao da je ocena da rascepkanost opozicije ide na ruku stranci koja trenutno ima najveću podršku građana nije tačna, te da spajanje nespojivog samo po sebi ne može dati bolji rezultat.

„Kada se meša čisto i prljavo, uvek dobijete prljavo. Očekujemo da će se padom Vučića ispod 40 odsto na ovim izborima videti da njegova popularnost nije na 50 odsto, kao što pokušava da prenese preko svojih medija, izmišljenim istraživanjima javnog mnjenja, nego da je mnogo niža od toga, i to će biti signal za raspad SNS-a jer njih samo to drži zajedno“, rekao je Radulović.

On je dodao i da je siguran da Pokret prelazi cenzus na svim nivoima iako, kako je rekao, “vlada medijski mrak“ zbog čega je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom poslednji put bio 2014. godine.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga