- Autonomija - https://www.autonomija.info -

Radulović: Nisu svi političari isti, glasajte na izborima

Predsednički kandidat Pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović pozvao je danas sve građane da izađu na birališta i da glasaju, odnosno da ne poveruju u priče kako su svi političari isti.

„Nismo svi isti. Ja nisam isti. Ja stojim iza svake reči koju izgovorim i sve ono što kažem ja ću i uraditi“, rekao je Radulović u Kraljevu.

Kako se navodi u saopštenju, Radulović je ocenio da radnici nisu krivi za nesposobne partijske kadrove koje je premijer Aleksandar Vučić postavio u društvena preduzeća.

„Predlagao sam 2014. godine, i to bi do danas bilo završeno, da se radnicima poveže staž i isplate zaostale zarade, a država da čeka na stečaj ili privatizaciju“, rekao je Radulović.

Prema njegovim rečima, on je kao ministar privrede pripremao zakone o stečaju i privatizaciji koji bi sve to osigurali, bila su i odvojena sredstva u budžetu, ali je to na kraju bilo obustavljeno.

„Zakoni bi prošli, radnicima bi staž bio povezan a zaostale zarade isplaćene, da sve to Vučić nije zaustavio kako bi dao novac stranim investitorima i vratio se na propalu ekonomsku politiku Mlađana Dinkića“, rekao je on.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!