Radulović: Jeremić i Janković tražili podršku DJB, Čičak rovari

DJB će imati svog kandidata, ako se Janković i Jeremić ne dogovore

25. feb 2017

Lider pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović izjavio je da su podršku tog pokreta na predstojećim predsedničkim izborima tražili budući kandidati Saša Janković i Vuk Jeremić i ponovio da neki od njih „rovare“ među članstvom tog pokreta.

„Oba kandidata su tražila podršku DJB“, rekao je Radulović za list Danas odgovarajući na pitanje da li je Jankovića pitao da li uopšte želi podršku DJB-a.

Radulović je ponovio da će pokret na Skupštini DJB-a 4. marta odlučiti ko je njihov kandidat, ako se Janković i Jeremić ne dogovore oko toga da samo jedan od njih bude predsednički kandidat.

„Jedini rezultat koji možemo da očekujemo u situaciji sa dva kandidata koji trče solo trke, jeste pobeda Vučića u prvom krugu. Pokušavamo da to promenimo. Ako se kandidati ne dogovore, mi ćemo na Skupštini DJB odlučiti ko je kandidat. Znamo tačno šta ćemo raditi i 4. marta će Skupština doneti tu odluku“, rekao je Radulović odgovarajući na pitanje da li će predsedniči kandidat DJB biti Miroslava Milenović.

Na pitanje ko „rovari“ po DJB, Radulović je kazao da je to osnivač JUL-a Zoran Čičak, prijatelj Mire Marković i porodice Milošević, koji je, kako kaže, „jedan od ključnih ljudi u kampanji Saše Jankovića“.

„Imamo seriju poruka koje je slao našim članovima i na različite načine pokušavo da ih odovoji od pokreta. To je ispod svakog nivoa. Mi se time nećemo baviti“, rekao je Radulović.

Radulović je kada su tri poslanika DJB-a napustila pokret rekao da nije iznenađen i da im već mesec dana „jedna kampanja rovari po stranci“.

(Beta) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga