Rada Trajković: Vučić prekriva krivicu za ubistvo

"Oliver je predosećao da mu se sprema atentat i tražio je prijem kod Vučića dva dana pre atentata"

21. jan 2018

Srpska političarka sa Kosova Rada Trajković rekla je za FoNet danas da je višesatni razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa građanima u Lapljem selu kod Gračanice „prava politička zadruga“ koja je za cilj imala da „prekrije krivicu za ubistvo Olivera Ivanovića“.

„Ja mislim da se nikada nešto toliko sramno nije desilo kao što je tribina iznošenja i ličnih problema Srba sa Kosova i Metohije i njihovo predstavljanje javnosti Srbije i sveta. To je ponižavanje Srba, taj sistem, tebi tri ovce, drugome deset kokošaka, ne znam šta, priče koje su zaista dno dna. Podseća na ono što već Palma radi u Jagodini, a suštinski je poput rijalitija koji se prikazuje na Pinku i Hepiju, ovo je bila prava politička Zadruga“, smatra Trajković.

Po njenoj oceni, „snimanje i to višečasovno večernje prenošenje intimnih porodičnih problema suštinski za cilj imalo da prekrije krivicu o lideru koji je nama nestao, koji je ubijen i koga nema“.

„I možda za sve nas još tužnije što Oliver, koji je inače predosećao da mu se sprema atentat, nije imao prilike da bude primljen od predsednika Srbije iako je to tražio dva dana pre nego što je ubijen“, rekla je Trajković.

(FoNet, foto: N1) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Božanstvo
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga