Rada Trajković: Napadi na mene samo priprema za mnogo teži čin

"Princip je isti kao i za Olivera, prvo ogaditi čoveka narodu..."

18. apr 2019

Predsednica Evropskog pokreta za Kosovo i Metohiju Rada Trajković izjavila je danas da su napadi na nju i navodi da je „klevetala Srbiju kod prištinskih istražnih organa „priprema za mnogo teži čin“ usmeren prema njoj.

Trajković je za KoSSev kazala da će tužiti list Alo i šefa kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića zbog objava da je svedočenjem u istrazi ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića ukazala na povezanost Srbije sa tim ubistvom.

„Svakako da ću predati tužbu protiv Đurića jer su očigledno on i njegova Kancelarija centar targetiranja ljudi sa prostora Kosova i Metohije“, rekla je Trajković.

Prema njenim rečima, najstrašnije je to što su ti napadi na nju pripreme za nešto mnogo teže.

„Princip je isti kao i za Olivera, prvo ogaditi čoveka narodu, a normalno uraditi to što nameravaju da urade svima onima koji im smetaju u sprovođenju njihove sulude politike“, rekla je Trajković.

Đurić je ranije danas u objavi na svom Tviter nalogu napisa da, ako je istina da je Trajković prištinskim istražnim organima „klevetala svoju državu“, može samo da iskaže „najotvorenije gađenje i prezir prema takvoj osobi“.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga