PSG: Vučićev odnos prema ženama razlog više da ne bude predsednik

"On zatire institucije, a građane ponižava na svakom koraku"

24. okt 2018

Građanski blok 381 i Pokret slobodnih građana ocenili su danas da je „uvredljivi odnos Aleksandra Vučića prema ženama još jedan razlog zbog koga on ne sme da ostane na mestu predsednika i da to ne može sakriti time što iznova optužuje opoziciju za sopstvene skandale.

„Uprkos svim skupim savetnicima Vučić sve češće ne može da krije svoju pravu prirodu i zato je po ko zna koji put u Kraljevu uvredio građane, ovaj put posebno žene. Naknadni pokušaj da svoje postupke pripiše opoziciji, konkretno Saši Jankoviću i Zoranu Lutovcu, optužbom da imaju ‘perverznu maštu’, je nova uvreda inteligencije građana. Zaista, jedino perverzno je to što Vučić zauzima mesto predsednika države, koje prema Ustavu izražava državno jedinstvo i simbolizuje sve institucije i građane. On, čovek koji institucije zatire, a građane ponižava na svakom koraku“, navodi se.

U saopštenju se dodaje da će Građanski blok 381 nastaviti da prikuplja potpise za smenu Vučića i poziva ljude koji drže do dostojanstva, bez obzira na političko opredeljenje, da potpis daju u prostorijama PSG ili nekoj od uličnih akcija.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga