PSG: Nije prihvatljiv predlog Đilasa za stvaranje Saveza za Srbiju

"Predlog nije prihvatljiv jer se bavi formom i podelom funkcija, umesto izgradnjom jasne političke vizije oko koje bi se okupile demokratske snage"

17. apr 2018

Predsedništvo Pokreta slobodnih građana (PSG) saopštilo je večeras da je jednoglasno zaključilo da nije prihvatljiv predlog Dragana Đilasa za stvaranje „Saveza za Srbiju“.

PSG je u saopštenju koje je objavljeno na njihovom sajtu naveo da predlog nije prihvatljiv „jer se bavi formom i podelom funkcija, umesto izgradnjom jasne političke vizije oko koje bi se okupile demokratske snage“.

Dodaje se da Pokret ostaje otvoren za zajedničke aktivnosti koje su u interesu ljudi i koje vode ne samo smeni vlasti, već i suštinskim promenama.

„Pokret ne pristaje na tabloidizaciju saradnje opozicije kojom se nastoji stvoriti uverenje da se opozicija bavi sobom umesto Srbijom“, naveli su.

Predsedništvo PSG-a je saopštilo i da je na sednici, koju je održalo večeras, potvrdilo spremnost Pokreta da sarađuje sa svim demokratski opredeljenim organizacijama i pojedincima u aktivnostima kojima se rešavaju problemi građana Srbije.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga