Prva Bebac onlajn škola za trudnice

Pored onlajn škole za trudnice biće dostupne i onlajn vežbe koje će pomoći trudnicama da ostanu aktivne i tokom vanrednog stanja

03. apr 2020

Prva Bebac onlajn škola za trudnice počinje u ponedeljak, 6.aprila u 18 časova, i dostupna je svim trudnicama na Fejsbuk stranici ovog portala.

Znamo da vam je podrška sada još više potrebna. Znamo i koliko vam znači priprema za porođaj jer, bebe ne čekaju da prođe vanredno stanje kako bi došle na ovaj svet”, saopštavaju iz Roditeljskog portala Bebac.

Sa trudnicama će se u šest susreta družiti visokostrukovna babica sa više od 20 godina iskustva u radu sa trudnicama i bebama Tatjana Olear Gaćeša.

Šta vas očekuje u BEBAC ONLINE školi za trudnice?

U šest susreta saznaćete najvažnije informacije o trudnoći, svim fazama porođaja i o prvih šest nedelja adaptacije na život sa bebom. Zajedno sa Tatjanom Olear Gaćeša u onlajn emitovanju časova za trudnice biće i stručnjaci iz različitih oblasti roditeljstva. Već u ponedeljak Tanji će se pridružiti nutricionista dr sci. med Branislava Teofilović.

Program BEBAC ONLINE škole za trudnice

1.Trudnoća – nega i ishrana

2.Priprema stvari za porođaj i za bebu – šta spakovati za porodilište, a šta za povratak kući iz porodilišta

3.Kako prepoznati kontrakcije – prvi znaci porođaja

4.Prijem u porodilište

5.Sve faze porođaja

6.Period babinja – prvih 6 nedelja sa bebom

Vežbe za trudnice utorkom i petkom od 12h

Pored onlajn škole za trudnice biće dostupne i onlajn vežbe koje će pomoći trudnicama da ostanu aktivne i tokom vanrednog stanja i da svoje telo pripreme za porođaj. Vežbe se emituju utorkom i petkom od 12h sa sertifikovanim instruktorima za rad sa trudnicema.

Nakon gostovanja ekperta u oblasti prenatalne dijagnostike dr Aleksandre Novakov Mikić i emisije o trudničkom i porodiljskom bolovanju, u subotu, 4. aprila u 18h, gostovaće i babica Ivana Vulinović sa koja će pričati na temu porođaja.

(021.rs)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: 2021
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga