Protest u Apatinu: Vlast je u panici, uskoro odlaze tamo gde zaslužuju

"Džaba ćete i večeras slati vaše špijune i provokatore, džaba hapsite"

22. mar 2019

Osmi protest „1 od 5miliona“ održan je večeras u Apaptinu u organizaciji UG „Bez straha“, sa kojeg je poručeno da je vlast u sve većoj panici zbog činjenice da je nezadovoljni narod „rešio da ide do kraja“, odnosno „dok ne vidi leđa Aleksandru Vučiću i njegovom režimu“.

Jedan od osnivača UG Bez straha Rajko Bošković izjavio je na protestu da vlast ignoriše zahteve građana te nisu odgovorili ni na jedno pitanje koje su im do sad postavili a koja se odnose na zloupotrebe budžetskih sredstava.

„Ništa novo vam nisam rekao ako vam spomenem da nas prebrojavaju, jer se plaše masovnosti, plaše se ozbiljnosti i plaše se rešenosti ljudi da ovu stvar izguraju do kraja. Gotovo je, ovo je početak vašeg kraja, džaba ćete i večeras slati vaše špijune i provokatore, džaba hapsite i dečka od 18 godina u Beogradu, džaba sutradan šaljete kordone na njegove školske drugove, nije vam ostalo još puno vremena, uskoro odlazite tamo gde zaslužujete“, poručio je Bošković.

Poznati sportski novinar Milojko Pantić čestitao je građanima Apatina što su smogli snage da izađu i protestuju protiv, kako je rekao, „jedne nakaradne i zločinačke vlasti u Srbiji koja ne može da sakrije licemerje i pokvarenjaštvo jer to prosto izbija iz njih“.

Pantić je RTS nazvao najstarijom fabrikom laži u istoriji Srbije.

„Šešeljev najbolji učenik Aleksandar Vučić koji je na čelu razbojničke družine počeo je da tuče i hapsi decu, decu koja se bune protiv njegove zloupotrebe svih državnih funkcija, koja se na miran način bune protiv nakaradne i lopovske vlasti“, istakao je on.

Protest se završio šetnjom do zgrade opštine, gde su građani lepili „Vučićeve laži“, a organizatori su pozvali sve građane da se spremaju za veliki protest u Beogradu 13. aprila. Naredni protest u Apatinu zakazan je za naredni petak 29. mart.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga