Prostitucija u Novom Sadu: Od Kaćke petlje do masaže intimnih delova

Šta se u stvari često krije iza oglasa za "senzualnu masažu"?

26. okt 2014

Prema zvaničnim podacima novosadske Policijske uprave u toku ove godine otkriveno je ukupno 163 prekršaja u vezi sa odavanjem prostituciji u Novom Sadu.

U istom periodu, dvadeset osoba je, po tom osnovu, zadržano u skladu sa Zakonom o prekršajima, a 29 je sprovedeno u Prekšajni sud, u skraćenom postupku.

Koliko je otvoreno nuđenje erotskih usluga postalo uobičajeno govori i sve veći broj žena i devojaka koje „se nude“ uz put, ponajviše u okolini Kaća. Popularno nazvane „prodavačice ljubavi“, a ustvari prostitutke, nude sve vrste seksualnih usluga, dok ih iz neposredne blizine kontrolišu i nadziru njihovi podvodači.

Pre nekoliko godina policija je na ovoj ruti pronašla i 13-ogodišnju devojčicu.

Ova industrija je, međutim, put do svojih korisnika pronašla i na internetu.

Tako u Novom Sadu posluje i salon koji nudi relaks, sportsku, kraljevsku, čokoladnu, erotsku i druge vrste masaže. Ovaj salon je jedan od mnogih koji oglašavaju takve, ali i otvorene seksualne ponude u Novom Sadu.

Na portalu tog salona objašnjava se da je cena relaks masaža u kombinaciji sa masažom intimnih delova tela, odnosno polnog organa „do vrhunca“ u ukupnom trajanju od 30 minuta – 2.400 dinara.

Kraljevska msazaSenzualna masaža za parove traje oko dva sata i sadrži masažu čitavog tela za oboje uključujući i intimne delove do vrhunca.

Kako se dodaje, kod ove masaže parovi dobijaju gratis kupanje u đakuziju, sokove, kafu. Muškarce masira isključivo maserka, sa naglaskom da je reč o devojci, a žene „imaju čast“ da ih masiraju četiri ruke, odnosno muški i ženski maser. Cena ove masaže je 3.500 dinara za oboje.

Ovaj salon „gostuje“ dva dana u nedelji i u Beogradu.

Isti kontakt telefon ostavljen je i u oglasima u kojima se nudi erotska masaža na sajtovima koji su specijalizovani za takve vrste oglašavanja. U jednom od oglasa potpisana je navodna Nataša Jovanović, koja nudi i svoju drugaricu. Isti broj telefona ostavila je i „Maja Jovanović“, koja zajedno sa Natašom pruža erotske masaže u svom stanu.

Na pitanje Autonomije da li u ovom slučaju ima elemenata za postupanje nadležnih organa, v.d. osnovnog javnog tužioca u Novom Sadu Zoran Jakovljević odgovorio je da je to tužilaštvo podnelo zahtev policiji za pružanje potrebnih obaveštenja u pravcu utvrđivanja postojanja krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije, koje predviđa Krivični zakonik.

Žana Majski 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga