Projekcija filma „Love Hunter“ na Spensu

Sakupljen novac od karata ići će u humanitarne svrhe, za predškolsku ustanovu "Radosno detinjstvo"

08. feb 2016

Oni koji nisu još pogledali „Love Hunter“, film o njujorškim avanturama Milana Mumina, imaće priliku da to da urade sledećeg petka, a da pri tom pokažu i humanost.

Film o životu Milana Mumina „Love Hunter: Priče iz njujorškog taksija“ od 12. februara prikazivaće se svake nedelje u amfiteatru Spensa. Sakupljen novac od karata ići će u humanitarne svrhe, za predškolsku ustanovu „Radosno detinjstvo“.

„Mi u predškolskoj ustanovi se trudimo i nastojimo da prostor organizujemo i opremimo tako da on za decu bude izazov i da ih pokreće na aktivnost“, kaže Tajana Divild iz Radosnog detinjstva.

Pored projekcije filma, Mumin je rešio da fanove obraduje i kratkim akustičnim koncertom. Dok je on u Novom Sadu, koncerti će se održavati pre svake projekcije filma.

Film o snovima i nadanjima jednog muzičara, a pre svega običnog čoveka, domaća publika je prvi put imala priliku da vidi na festivalu Cinema city 2014. godine. Milan Mumin glumi samog sebe, on vozi taksi kako bi zaradio novac i ostvario snove. Gledaoci će imati priliku da se provozaju taksijem kroz život u Njujorku kroz slike i priču Milana Mumina, frontmena benda Love Hunters.

(RTV)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga