Program za srednjoškolce na Filozofskom fakultetu

Srednjoškolci će moći zajedno sa studentima da prisustvuju predavanjima i vežbama na fakultetu

04. apr 2019

Filozofski fakultet u Novom Sadu organizuje program za buduće studente pod nazivom „Jedan dan #filozofiram“, koji će trajati od 15. do 17. aprila.

Tokom programa srednjoškolci će moći zajedno sa ostalim studentima da prisustvuju predavanjima i vežbama koje se izvode na osnovnim studijama.

Na taj način upoznaće se sa oblicima pedagoškog rada, temama koje se obrađuju na časovima, kao i sa nastavnicima i saradnicima Filozofskog fakulteta.

Prijave za ovaj program traju od 1. do 10. aprila, a za više informacija zainteresovani mogu posetiti sajt Filozofskog fakulteta www.ff.uns.ac.rs.

Srednjoškolcima su na ovom fakultetu dostupne studije iz jezika i književnosti, a osim srpskog izučava se nemački, ruski, engleski, francuski, madjarski, slovački, rumunski i rusinski jezik.

Od prošle školske godine izvode se i dvojezične studije engleskog sa drugom stranom filologijom, a u ponudi su i studijski programi filozofije, sociologije, pedagogije, istorije, žurnalistike, psihologije, kao i socijalnog rada.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga