Prodidži na festivalu Sea Star u Umagu

Novi Egzitov festival u Hrvatskoj predstaviće nekoliko desetina najznačajnijih imena svetske i regionalne muzičke scene na šest različitih bina

14. dec 2016

Prvi u nizu festivala na Egzitovoj (Exit) festivalskoj avanturi 2017. godine biće novi Si star festival (Sea Star), koji će biti održan 26. i 27. maja u turističkom kompleksu „Stella Maris“ u Umagu, saopštio je danas Egzit. Kako se navodi, već je poznat i deo programa glavne bine novog festivala, a prvog dana će nastupiti bend Prodidži (The Prodigy) u okviru turneje, kao i regionalno popularan bend Dubioza kolektiv iz Bosne i Hercegovine.

Si star će ugostiti i hrvatski sastav Urban end for (Urban&4).

Osim tri najavljena benda, novi Egzitov festival u Hrvatskoj predstaviće i nekoliko desetina najznačajnijih imena svetske i regionalne muzičke scene na šest različitih bina.

Festival će trajati dva dana, ali je najavljena i „velika žurka zagrevanja“ u četvrtak, 25. maja, kao i žurka „za one najizdržljivije“ u nedelju, 27. maja.

Osim novog Si star festa, Egzit će zadržati i ostale festivale koji spadaju u „letnju avanturu“, pa će tako rumunski Revolution festival u Temišvaru biti održan 2. i 3. juna.

Odmah nakon samog Egzita, koji će biti održan od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu, sledi četvrto izdanje Si dens (Sea Dance) festivala od 13. do 15. jula.

Organizatori su najavili „brojne inovacije u produkciji i promociji“, a slogan ovogodišnje festivalske avanture je „Leto ljubavi“.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Druga runda
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga