Prodato 220 vozila na Sajmu automobila

Vlasnike su dobili i dva modela Audi A6 "allroad", čija je cena po komadu 84.104 evra

14. okt 2012

Jedini ovogodišnji Sajam automobila u Srbiji, „Autošou Novi Sad“ videlo je ukupno 15.000 posetilaca, a prodato je oko 220 vozila, što je na nivou prošle godine, saopštio je danas Novosadski sajam.

Na sajmu su predstavljeni proizvodi 80 proizvođača iz oblasti automobilske industrije, a posetioci su imali priliku da premijerno vide 29 modela.

Vlasnike su dobili i dva modela Audi A6 „allroad“, čija je cena po komadu 84.104 evra, što je najskuplji serijski automobi koji je bio izložen na sajmu.

Veliko interesovanje je vladalo i za jeftinije automobile, poput modela Ćery „Ego“ koji je za prvih deset kupaca imao cenu od 5.490 evra, ali je zbog velikog interesovanja posetilaca akcija produžena do kraja Sajma.

Na sajmu automobila predstavio se i automobilista Bojan Milanović, koji će naredne godine učestvovati na Reliju „Dakar 2013“.

Sa 25 godina, Milanović je najmlađi učesnik Relija „Dakar“ u istoriji, a uz navigatora Darka Veljkovića, činiće prvu ekipu Srbije koja nastupa u najčuvenijem reliju na svetu.

Naredne priredbe na Novosadskom sajmu su 7. međunarodni sajam investicija i Dani energetike, koje se održavaju se od 23. do 25. oktobra.

(Autonomija)

 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga