- Autonomija - https://www.autonomija.info -

Priveden Miroslav Mišković

Policija je privela Miroslava i Marka Miškovića i još sedam osoba, među kojima je i vlasnik Nibens grupe Milo Đurašković. Oni su osumnjičeni za mahinacije prilikom privatizacije putarskih preduzeća. Do sada je privedeno devet osoba.

Policijа je privela i bivše direktore PZP Niš Milutinа Gаševićа i Zorana Mihailovića, predsednikа Skupštine аkcionаrа PZP Niš Dejаnа Jevtićа i direktorа “Deltа brokerа” Predrаgа Filipovićа i procenitelja “Konzitа” Rašo Zdravka.

Oni se sumnjiče zа zloupotrebe u postupcimа privаtizаcije putаrskih preduzećа.

Vlasnik Delta holdinga je drugi put saslušan u MUP-u ponedeljak. Istog dana je saslušan i suvlasnik Nibensa Milo Đurašković.

Sin vlasnika “Delta holdinga” Marko Mišković saslušan je u petak u policiji, u svojstvu građanina, o saradnji svog preduzeća “Mera investment fond” sa Đuraškovićevom “Nibens grupom”. Marko Mišković je trebalo ove sedmice da ponovo da bude saslušan u svojstvu građanina u policiji. On je sprečen na aerodromu “Nikola Tesla” da avionom napusti zemlju i policija mu je oduzela pasoš kao meru za obezbeđenje prisustva radi neometanog vođenja pretkrivičnog postupka.

(B92/RTS/Beta/Autonomija)

 

Podelite ovu stranicu!