Pretposlednje veče na Egzitu sviraju Fli i Tom Jork

Publika Egzit festivala imaće priliku da uživa u ekskluzivnom koncertnom izdanju na njihovoj prvoj turneji ikad

13. jul 2013

Pretposlednje večeri na glavnoj Egzitovoj (Exit) bini nastupiće bend Atoms for pis (Peace) koga, izmđu ostalih, čine frontmen benda Rejdiohed (Radiohead) Tom Jork (Thom York) i Fli (Flea), legendarni basista grupe Red hot čili pepers (Chilli Peppers).

Publika Egzit festivala imaće priliku da uživa u ekskluzivnom koncertnom izdanju na njihovoj prvoj turneji ikad, na kojem će predstaviti svoj debi album “Amok“ objavljen u februaru ove godine.

Nakon nastupa benda Atoms for pis, za koji se u muzičkim krugovima priča da je na neki način katarzičan i prosvetljujći, na red dolazi di-džej set Čejs end status (Chase) i program do šest časova ujutru u sličnom ritmu.

Za ljubitelje elektornske muzike i klubskog zvuka večeras se na Dens (Dance) areni priprema prava poslatica, jer nastupa planetarno popularni di-džej Dejvid Geta (David Guetta).

Dejvid Geta će žurku početi tačno u ponoć, a ovo će za njega biti treći put da nastupa na Petrovardinskoj tvrđavi i festivalu.

Na Fjužn bini će oko 10 sati nastupiti i Delajla (Delilah), poznata po pesmi „Time” koju je otpevala sa sastavom Čcejs end status, a koji nastupa isto veče na glavnoj bini.

Na Rifs end bits (Riffs and Beats) bini pretposlednje veče dominiraće ženski sastavi među kojima i Lolobriđida (Lollobrigida) iz Zagreba, beograđanke I plej (E-Play) i provokativna Sajsi em-si (MC).

Na agora bini predstaviće se muzički karavan „Azalai” koji spaja i kombinuje različite kulture i muzičke ideje, a taj projekat je podržan od strane programa za kulturu Evropske unije.

Kombinacijom afričkih ritmova i evropskih melodija, muzičari različitih nacija, koji čine ovaj nesvakidašnji bend, uživo će stvarati muziku, improvizovati i izvoditi muzičke performanse.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga