Pančevo: Preletači iz URS-a uleteli u SNS

U lokalnoj vlasti SNS, DS, LDP, DSS, SDPS i PUPS

09. jul 2013

Četiri odbornika Ujedinjenih regiona Srbije u Pančevu prešli su u odbornički klub Srpske napredne stranke, tako da će naprednjaci u pančevačkoj skupštini imati 24 umesto dosadašnjih 20 mesta.

Predsednik Gradskog odbora URS u Pančevu Saša Pavlov rekao je danas televiziji Pančevo da je čitav gradski odbor URS prešao u SNS. Odluka je, kako je naveo novopečeni pristalica SNS, doneta jednoglasno.

Poverenik SNS u Pancevu Željko Sušec rekao je televiziji Pančevo da su u tu stranku dobrodošli svi koji prihvataju njen program.

Prelaz odbornika URS-a u redove SNS mogao bi uticati na tekuće pregovore o podeli mesta u novoj gradskoj vlasti u Pančevu, koju od 20. juna čini čitav niz stranaka – SNS, Demokratska stranka, Liberalno-demokratska partija, Demokratska stranka Srbije, Socijaldemokratska partija Srbije i Partija ujedinjenih penzionera Srbije.

Pregovori su odloženi na nekoliko dana, a sednica Skupštine najavljena za kraj nedelje na kojoj je trebalo da bude izabrano novo Gradsko veće najverovatnije će biti pomerena za iduću sedmicu, saznaje Beta u redovima pregovarača.

(Beta) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga