Predstavnik gradonačelnika: Idemo na izbore, dosta je SPS-a

Poruka iz kabineta novosadskog gradonačelnika: Idemo na izbore, SPS čuva kriminalce!

01. feb 2013

Predstavnik Kabineta gradonačelnika Novog Sada Miodrag Milošević založio se večeras za raspisivanje izbora i optužio Socijalističku partiju Srbije (SPS) da „čuva kriminalce“.

„Idemo na izbore! Dosta je bilo SPS-ovog čuvanja kriminalaca“, napisao je Milošević na svom profilu na Tviteru (Twitter).

Gradonačelnik Novog Sada je Miloš Vučević iz Srpske napredne stranke, koja je u glavnom gradu Vojvodine u koaliciji sa SPS-om.

Miodrag Milošević je zamenik šefa kabineta gradonačelnika.

SNS: Lični stav predstavnika gradonačelnika, a ne stav stranke

Predstavnik Kabineta gradonačelnika Novog Sada Miodrag Milošević uklonio je sa svog naloga na Tviteru (Twitter) poruku u kojoj se zalagao za izbore i optuživao Socijalistickcu partiju Srbije (SPS) da „čuva kriminalce“, dok se Srpska napredna stranka ogradila (SNS) od te njegove poruke.

„Idemo na izbore! Dosta je bilo SPS-ovog čuvanja kriminalaca“, napisao je Milošević sinoć na svom profilu na Tviteru (Twitter) da bi pola sata kasnije, kada su mediji objavili taj njegov tvit, uklonio tu poruku.

„To je privatni stav Miodraga Miloševića i ne predstavlja zvaničan stav Gradskog odbora niti gradonačelnika“, poručio je Gradski odbor SNS u Novom Sadu, takođe preko Tvitera.

„To je moj lični stav. A moj stav nije bitan za funkcionisanjekoalicije u gradu. Moj tvit je moj lični stav o Vladi Srbije, a ne komentar na koaliciju na lokalnom nivou“, napisao je Milošević na Tviteru i optužio pojedine medije za „kuhinju“ protiv njega.

Pojedini „tviteraši“ upitali su Miloševića zašto je onda uklonio poruku, ukoliko je u pitanju njegov lični stav.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga