Predstavnici LSV-a odneli odbornicima SNS-a zrenjaninsku vodu da se okrepe

"Pozivamo građane da otuđenoj neodgovornoj vlasti donose vodu u balonima"

13. apr 2019

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) danas su odbornicima Srpske napredne stranke, koji su se zatvorili u Skupštini grada Zrenjanina, odneli vodu da se, kako su kazali, “okrepe” i pozvali građane da odbornicima vladajućeg SNS-a donose vodu u balonima.

Građani Zrenjanina već 15 godina nemaju zdravu pijaću vodu.

“Građani Zrenjanina naslušali su se obećanja, ali čistu pijaću vodu iz zrenjaninskog vodovoda još nisu probali. Pozivamo građane da otuđenoj neodgovornoj vlasti donose vodu u balonima. To će biti prilika da se predstavnici zrenjaninske vlasti sete zbog koga su tu, ali i da im građani zahvale za to što su obezbedili dugo obećavanu zdravu pijaću vodu”, poručili su predstavnici LSV-a.

Oni su dodali da su “zaprepašćeni igrokazom koji lokalna naprednjačka elita trenutno sprovodi otimanjem Skupštine grada Zrenjanina”.

“Predstavnici vladajuće većine kažu da brane skupštinu. Pitamo se od koga je brane. Podsećamo da LSV, kao i naše kolege iz opozicionih partija, već mesecima odbijaju da učestvuju u ponižavanju doma svih građana Zrenjanina. Svojom bahatošću i bezobrazlukom vladajuća koalicije oterala je sve predstavnike građana iz parlamenta. Odbijanjem bilo kakvog dijaloga o problemima, potpuno su obesmislili skupštinu, ali i zanemarili interese svih naših sugrađana”, navodi se u saopštenju.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga