Predsednik Pokrajinskog odbora LDP-a i gradonačelnik Novog Bečeja prešao u LSV

LDP saopštio da je Saša Šućurović smenjen zbog opstrukcije rada

15. sep 2015

Donedavni predsednik Pokrajinskog odbora Liberalno-demokratske partije (LDP) i predsednik opštine Novi Bečej Saša Šućurović pristupio je Ligi socijaldemokrata Vojvodine (LSV).

Šućurović je večeras u saopštenju za javnost ocenio da je došlo vreme da se politička scena ukrupni i da se u LSV i oko te stranke okupe i ujedine svi oni koji žele da se bolje živi u njihovom mestu i čitavoj Vojvodini.

“Sazreo je trenutak za okupljanje svih onih koji žele da se ovde živi bolje. LSV je stranka koja se 25 godina dosledno bori upravo za to i logično je da ona bude centar tog okupljanja. Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama pomoći da se živi bolje kako u Novom Bečeju, tako i u čitavoj Vojvodini”, naveo je Šućurović.

Dodao je da je nastavak njegovog političkog delovanja u skladu sa politikom koju je sprovodio i do sada u okviru proevropski orijentisane partije, koja je takođe propagirala visoku autonomiju Vojvodine.

Predsedništvo Pokrajnskog odbora LDP-a danas je saopštilo da je Šućurović razrešen dužnosti predsednika Pokrajinskog odbora LDP-a.

“Razlog za smenu je višemesečna opstrukcija rada Pokrajinskog odbora i slabljenje organizacije u Vojvodini, što je krajnje neprihvatljivo pred predstojeće izbore”, navodi se u saopštenju.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga