Poziv za učešće na poslovnim susretima o organskoj proizvodnji

To su jedini poslovni susreti na temu organske poljoprivrede u Evropi

29. avg 2016

Centar za organsku proizvodnju Selenča (COPS), Organik mreža i Evropska preduzetnička mreža (EEN) pozvali su danas zainteresovane da se do 18. septembra prijave za učešće na Međunarodnim poslovnim susretima “Agro organik B2B” u mestu Selenča u Vojvodini, koji su jedini poslovni susreti na temu organske poljoprivrede u Evropi.

Taj skup održava se 30. septembra, u okviru Foruma o organskoj proizvodnji u Selenči, a prošle godine, kada je organizovan prvi put, učestvovalo je 79 predstavnika iz osam zemalja.

Teme ovogodišnjih Međunarodnih poslovnih susreta su proizvodnja i trgovina organskom hranom i pićem, organska semena i sadni materijal, zaštitna sredstva u organskoj poljoprivredi, poljoprivredne mašine i oprema, ambalaža, obnovljive energije, proizvodna oprema, primenjena nauka i istraživanja, inovativne tehnologije u organskoj proizvodnji i partnerska saradnja na projektima finansiranim iz evropskih fondova.

Međunarodni poslovni susreti imaju za cilj da dodatno pomognu preduzećima da lakše i brže dođu do domaćih i inostranih partnera u okviru Foruma, navodi se u saopštenju za javnost.

COPS organizuje forum uz podršku Pokrajinske vlade, a suorganizatori su Poljoprivredni Univerzitet iz Nitre u Slovačkoj, EEN Srbija i preduzeće Speskom konsalting (Spescom Consulting) iz Novog Sada, a medijski sponzor Foruma organske proizvodnje je portal Agrosmart (www.agrosmart.net).

Zainteresovani mogu da se prijave na adresi AgroOrganic2016.talkb2b.net ili da se jave na mejl info@organiccentar.rs.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga