Poslanice Demokratske stranke: Završite rečenicu, predsedniče!

"Završite rečenicu, pa da čujemo kako se podsmevate ženama"

22. okt 2018

Poslanice Demokratske stranke (DS) osudile su danas ono što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio o ženama na gradilištu turske tekstilne fabrike „Eurotay“ u Kraljevu.

„Prilikom obilaska radova na fabrici tekstila u Adranima kod Kraljeva, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je direktoru fabrike uputio rečenicu: ‘Pa ti si sve žene uzeo da rade… Pa zato si ti srećan! Misliš da ćeš….. eeeee… Završite rečenicu, predsedniče!“, navele su poslanice DS u saopštenju.

One su pozvale Vučića da završi rečenicu kako bi mu žene rekle šta imaju.

„Završite rečenicu, pa da čujemo kako im se podsmevate, imajte hrabrosti pa da čujemo šta mislite da poslodavac očekuje od svojih radnica, šta mislite o ženama koje satima sede za mašinama, da osim toga sto molite Turke da vode računa o njima, kao da su u njihovoj milosti, a ne građanke ove države, i same čuju šta o njima mislite“, navele su poslanice DS.

Vučić je juče investitore iz Turske pozvao „da budu fini i ljubazni prema ženama“ iz Srbije, i zahvalio im što će zaposliti „ne samo mlade žene, već i žene od 40 i 50 godina, koje su vredne, i pokazaće lojalnost kompaniji“.

„Vi Turci što ste dovedeni, da vodite računa o našim ženama, da budete fini i ljubazni prema njima! Jeste li me čuli Turci? Da vodite računa! To su divne, dobre žene, porodične, koje žele da vredno rade kako bi napravile budućnost za sebe i svoje porodice“, kazao je on.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga