Pokrajina uplatila novac za gradnju Žeželjevog mosta

„Očekujemo da će i Grad Novi Sad uplatiti svoj deo ugovorenih sredstava"

18. juna 2015

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine uplatila je danas oko 235 miliona dinara za nastavak gradnje Žeželjevog mosta, saopšteno je iz te uprave.

Nakon što je dostavljena potpuna i ispravna dokumentacija, sredstva su prebačena na račun Grada Novog Sada, navodi se u saopštenju.

„Očekujemo da će i Grad Novi Sad uplatiti svoj deo ugovorenih sredstava i na taj način omogućiti nastavak radova na izgradnji Žeželjevog mosta“, rekao je direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nebojša Malenković.

Dodao je da Pokrajinska vlada i Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine nikada neće biti “kočničar” tog veoma važnog projekta, koji je od značaja ne samo za Novi Sad i Vojvodinu, već i za celu Srbiju.

I Grad Novi Sad uplatio sredstva za nastavak gradnje Žeželjevog mosta

Grad Novi Sad uplatio je u petak izvođačima radova novčana sredstva iz budžeta za nastavak izgradnje Žeželjevog mosta ka izvođačima radova, saopštile su gradske vlasti.

Time su stečeni uslovi da budu nastavljeni radovi na izgradnji Žeželjevog mosta u Novom Sadu i već od sutra očekujemo da vidimo radnike na gradilištu, navodi se u saopštenju za javnost.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga