Pokrajina finansirala vredne projekte u Bačkom Petrovcu

U narednih godinu dana biće opredeljeno dodatnih 200 miliona dinara

05. nov 2015

Predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić izjavio je danas da je pokrajina preko Fonda za kapitalna ulaganja investirala preko 436 miliona dinara u infrastrukturu opštine Bački Petrovac.

Pajtić je objasnio da su ta sredstva uložena u izgradnju sportske hale u tom mestu, kanalizacione mreže i u prečistač otpadnih voda.

Predsednik Pokrajinske vlade je prilikom obilaska završenog projekta rehabilitacije i ojačanja kolovozne konstrukcije u dve ulice u Gložanu i radova na sanaciji i parternom uređenju Kulturnog centra Bački Petrovac istakao da će se u narednih godinu dana opredeliti dodatnih 200 miliona dinara za ulaganje u opremanje i izgradnju sportske hale u Bačkom Petrovcu, a u naseljenom mestu Gložan investicije će biti usmerene u infrastrukturu.

„Ponosni smo što danas opština Bački Petrovac izgleda drugačije, nego pre samo nekoliko godina. Posle četrdeset godina završena je rekonstrukcija puteva i ulica u Gložanu“, istakao je Pajtić.

On je dodao i da je zadovoljan radovima u okviru parternog uređenja i sanacije Kulturnog centra u Bačkom Petrovcu, jer je to mesto gde se odvija kulturni i društveni  život u tom mestu.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga