Pijani SNS: Uzdićemo se na pijedestal moći i trajanja

"Mi naprednjaci smo dlan Srbije. Na dlanu se nalaze naša očekivanja za budućnost koju mi kreiramo. Na dlanu sve piše, potrebna je samo odgovarajuća pismenost"

12. apr 2013

Subotički „naprednjaci“ izdali su danas saopštenje za javnost, na kojem bi mu, po pesničkim uzletima, pozavideli Matja Bećković i Dobrica Erić zajedno, dok bi Emir Kusturica isekao vene kada bi ga mogao iskoristiti za predložak za svoj novi film. Ne usuđujući se da interveniše, Autonomija prenosi saopštenje u celini:

Alo, bre  DS, pa nije valjda da još uvek imate nešto od obraza i da se oglašavate!?

Počistite prvo vaše kriminogeno dvorište i na nivou grada i na nivou države i posebno na nivou Vojvodine. Vi najbolje znate da ste krađom glasova građana došli na vlast. Kolima vlade Vojvodine raznosili ste pakete i delili sirotinji koju ste Vi proizveli za samo jedan glas. Da li da Vam pošaljemo slike iz „Tržnice“ gde su bili uskladišteni paketi? Vaša gramzivost nema premca u istoriji grada, države i Vojvodine. Gde su tri miliona evra koliko ste najmanje „preplatili“ bazen na Prozivci? Znate li koliko građana Subotice nema vodu, kanalizaciju, put? Nije moguće da se povampirite. Polako, jedan po jedan završavate u buvari. Znate li da je od Vašeg dolaska 5. oktobra u Srbiju ušlo preko 76 milijardi dolara od kojih se za 50 milijardi ne zna gde su?!

Dragi lažni dušebrižnici, zar ne shvatate da smo mi nešto novo, neiskvareno na političkoj sceni Srbije, Vojvodine i Grada? Zar ne vidite da nam se cela mladost Srbije, grada i Vojvodine pridružila? Studenti, đaci a i profesori ne mogu biti na drugoj strani osim na strani svojih vaspitanika.

Mi naprednjaci smo dlan Srbije. Na dlanu se nalaze naša očekivanja za budućnost koju mi kreiramo. Na dlanu sve piše, potrebna je samo odgovarajuća pismenost i zato treba da bude sve otvoreno kao dlan, sve jasno i javno i ništa ne sme da bude skrivano, to su pretpostavke sutrašnjeg uspeha. Ni skrivalice Vam više ne pomažu. Tresete se iz temelja. Ukupno Vaše lažno biće DS je poremećeno.

Vi ste DS-DRŽAVNI I NARODNI STRES.

Mi smo podigli ustanak na zaveru protiv Srbije, na zaveru protiv duha, na zaveru protiv poniženja države i njenih građana. Sva vrata su otvorena, sve opcije su na stolu, nema iznenađenja prema narodu. Predodređeni smo za pobednika. U nama se nalazi objedinjeni napor Srbije pred izazovima sutrašnjice, u nama su sjedinjena očekivanja građana. Sve oči Srbije ali i razumnog sveta uprte su u nas. Pretvorićemo dlan u pesnicu, savićemo ruke da više i bolje radimo, uzdignimo se na pijedestal moći i trajanja, ispunićemo očekivanja građana.

Pretvarajući dlan u pesnicu, nećemo kao Vi nastupati rušilački i demonstrirati jačinu udarca obezvređujući sve što je naše, već ćemo nastojati da stvaralačkim udarima, kreativnošću i inovativnošću ostvarujemo nameravanu budućnost za koju želimo da bude kontrolisana i bez iznenađenja po Srbiju i njene građane.

SNS nosi sa sobom ideološki, politički, stvaralački progres i dobročinstvo. Mi ćemo biti stvaraoci činjenica budućnosti u svim sverama društvenog i privrednog života. Narod, država, čovek, građanin naša su osnovna preokupacija. Mi ćemo biti i čuvari i stvaraoci vrednosti.

Srbiji za spas, dajte i vi Srpskoj naprednoj stranci svoj glas!

Gradski odbor Srpske napredne stranke 

Amin! (op. A)  

 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga