PGS: Sukobi unutar SNS-a u Subotici

"Bliže se izbori te treba žrtvovati nekoliko članova vladajuće stranke koji su na lošem glasu"

19. jula 2019

Pokret građanske Subotice (PGS) ocenio je danas da je unutar vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) u Subotici počeo sukob i dodao da o tome svedoče napisi u medijima bliskim vladajućoj stranci.

„Pojavile su se vesti o ozbiljnim zloupotrebama gradonačelnika Bogdana Labana iz SNS-a, kome se spočitava da je iz budžeta Grada Subotice potrošio za pet meseci šest miliona dinara na iće i piće, da sve tendere i poslove on kontroliše, a nijedan se ne raspisuje dok lično ne definiše sa ponuđačem cenu i uslove, a ti uslovi podrazumevaju i deo koji ide njemu“, naveo je opozicioni PGS u saopštenju.

Dodali su da je Laban „subotički Hudini“ jer je sa mesečnom platom od 113.000 dinara, uspeo da „uštedi nekoliko miliona evra, koje investira u izgradnju apartmana na Crnogorskom primorju“.

„Očigledno je da je Bogdan Laban postao kamen o vratu vladajućoj strukturi u Subotici, i znatno šire. Bliže se izbori te treba žrtvovati nekoliko članova vladajuće stranke koji su na lošem glasu u javnosti, kako bi se prodala priča o bespoštednoj borbi vladajuće elite protiv korupcije i kriminala čak i u sopstevnim redovima. Teška medijska artiljerija priprema teren za odstrel raznih Labana, Simonovića, Jutki i Babića kako bi se stvorila iluzija građanima pred prestojeće izbore o bespoštednoj borbi protiv kriminala i korupcije u sopstvenim redovima“, ocenio je PGS.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga