Pavlov: Nesposobna vlast koju predvode rasturači naših života

Oni su 22 godine bili rasturači svega i svačega

11. nov 2014

Pokrajinski sekretar za nauku i bivši aktivista pokreta Otpor Vladimir Pavlov izjavio je da je sadašnja republička vlast “nesposobna”.

“Oni su nesposobna vlast jer nikada nisu ni bili spremani za nju. Oni su 22 godine bili rasturači svega i svačega, od golih života tokom devedesetih godina do svega institucionalnog i dobrog što se dešavalo od 2000. do 2012. godine”, rekao je Pavlov za Radio-televiziju Vojvodine.

Ocenio je da su promene čelnih ljudi na vlasti “neiskrene”. “Za dve godine ne smatram da neko može toliko korenito da se promeni. Mislim da je to sve neiskreno i to se vidi i u postupcima koji ne deluju iskreno i ubedljivo, a na kraju i nemaju neke konkretne dobrobiti za građane”, rekao je Pavlov.

On je ocenio da je Slobodan Milošević bio “klasičan diktator” a da Aleksandar Vučić “podsvesno u sebi ima materijala za tako nešto”. “Ali, okolnosti s jedne strane, i međunarodni odnosi koji se trenutno odigravaju, siguran sam, neće mu dozvoliti da napravi više od ove štetočinske politike nad Srbijom”, kazao je Pavlov.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Udružena mladost
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga