Pajtić: Vlada se bavi samo sobom

Pajtić upozorio i da tajni ugovori kriju nameru da se najplodnije vojvođanske oranice otmu građanima

03. avg 2014

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić povodom sto dana rada Vlade, ocenio je danas da vlada vodi „štetočinsku politiku“ i da se bavi samo sobom, a ne građanima.

„Već 737 dana Aleksandar Vučić kozmetički menja i prekomponuje svoju Vladu, a vodi suštinski istu politiku autokratije i samovolje. Za samo dve godine Srbija je s takvom Vladom izgubila decenije budućnosti“, naveo je Pajtić u pisanoj izavi.

On je istakao da je sve lošija kupovna moć stanovništva, da se penzije i plate smanjuju, dok porezi i takse rastu.

„U Srbiji se danas mnogo neizvesnije i teže živi, nema investicija, a namera Vlade je da rasporoda sve preostale resurse u bescenje“, rekao je Pajtić.

Podsetio je da se zakoni donose po hitnim procedurama, a da „tajni ugovori kriju činjenicu da se najplodnije vojvođanske oranice otimaju našim građanima i prodaju strancima u bescenje“.

„Sa takvom štetočinskom politikom ova Vlada uskoro neće imati ni resurse ni građane, a činjenica je da je za vreme njihove vlasti više od 70.000 visokoobrazovanih mladih građana zatražilo državljanstvo drugih zemalja i to je zastrašujući rezultat njihove vlasti“, istakao je Pajtić.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga