Pajtić: Slovenija najviše ulaže u Vojvodinu

Najveći broj investicija u Vojvodinu došao je iz Slovenije, izjavio je danas predsednik pokrajinske vlade Bojan Pajt…

15. apr 2010

bojan-pajtic.jpgNajveći broj investicija u Vojvodinu došao je iz Slovenije, izjavio je danas predsednik pokrajinske vlade Bojan Pajtić.
„Tradicija koju Vojvodina i Slovenija imaju u privredno-poslovnoj saradnji je duga, a komunikacija je uspešna“, rekao je Pajtić u razgovoru sa delegacijom Poslovnog kluba Slovenije i Vojvodine a prenosi Pokrajinski sekretarijat za informacije.
Predsednik Poslovnog kluba Slovenije i Vojvodine Rajko Marić rekao je da u trenutku trajanja ekonomske krize nije vreme za ulaganja u velika preduzeća, već je perspektiva u malim i srednjim firmama, koja imaju bolju poslovnu perspektivu.
On je naveo da broj članova Poslovnog kluba raste i dodao da su iskustva slovenačkih privrednika iz Vojvodine pozitivna.
Marić je Pajtiću uručio i plaketu za dugogodišnju uspešnu saradnju i pozitivan ođek koji slovenački investitori imaju u Vojvodini.
Predsednik Skupštine Vojvodine Šandor Egereši otvoriće večeras u novosadskom Hotelu „Aleksandar“ prezentaciju slovenačkog poslovanja u Vojvodini, koju organizuje Poslovni klub Slovenije i Vojvodine.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovely Jubbly
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga