Pajtić: Pokrajinska vlada ima realne i opipljive rezultate

Vlast nije gospodar, nego sluga

10. mar 2016

Predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić ocenio je danas da vlast nije gospodar, nego sluga i da treba da prepozna potrebe građana, angažuje struku i nauku da bi se te potrebe realizovale.

Pajtić je prilikom obilaska infrastrukturnih radova u Kanjiži koje finansira Pokrajinska vlada poručio da je to jedini način da se obezbedi pravedna Srbiju u kojoj se normalno živi.

„A one, koji tvrde da imaju bolje rezultate, pozivam da uporedimo ono što smo činili mi i ono što su činili oni, pa će građani birati između onih koji su obećavali i onih koji imaju realne i opipljive rezultate“, rekao je predsednik Pokrjajinske vlade.

On je objasnio i da će se, završetkom izgradnje sistema za prikupljanje i odvođenje otpadnih voda, koji obuhvata i industrijsku zonu, zaokružiti kapitalna investicija vredna više od  476 miliona dinara.

„Opština Novi Kneževac je sa ovom investicijom  postala jedna od 80 gradova i naseljenih mesta u Vojvodini u kojima je Pokrajinska vlada izgradila ili će izgraditi kanalizacionu mrežu. Apsolutni prioritet je bio da se građanima obezbedi kvalitetniji život. A pošto kanalizaciona mreža obuhvata i industrijsku zonu, fabrika paprike Aleva će, kako planira, moći da otvori još jednu fabriku u Novom Kneževcu i zaposli ljude i poljoprivrednike kooperante“, rekao je Pajtić.

Predsednik Pokrajinske vlade je obišao i radove na obnovi zgrade odeljenja psihijatrije u Specijalnoj bolnici „Sveti vračevi“, za šta je pokrajina izdvojila blizu 37 miliona dinara.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga