- Autonomija - https://www.autonomija.info -

Pajtić: Pokradeno 300.000 glasova

Predsednik DS-a Bojan Pajtić naveo je da se podaci njegove stranke slažu sa podacima koalicije DSS-Dveri da je na izborima pokradeno 300.000 glasova zbog čega će, kako je naveo, nastaviti sa kontrolom zapisnika i listića.

“U mnogo čemu se ne slažemo sa koalicijom DSS-Dveri … ali uvek ćemo braniti pravo svakog čoveka da ima pravo na glas. Zato pozivam članove DS-a da na ponovljenim izborima podrže DSS-Dveri jer se oni ne smeju naći ispod cenzusa. To bi bila pobeda diktatorskog režima Aleksandra Vučića”, istakao je Pajtić.

On je takođe na protest ispred RIK-a pozvao Vuka Draškovića, Rasima Ljajića I Velimira Ilića sa kojima se 1996. godine takođe borio protiv izborne krađe.

Dodao je da će opozicija pisati svim međunarodnim organizacijama koje prate izbore, jer cela međunarodna zajednica treba da zna da je opozija ujedinjena oko pitanja slobode i jednakosti.

“Danas branimo Srbiju od jednog čoveka koji je zamislio da može da uzurpira sve institucije vlasti… koji je zamislio da od Srbije može da se napravi mafijaška tvorevina”, rekao je on.

(Agencije)

Podelite ovu stranicu!