Pajtić: Na Nacrt statuta o Vojvodini stotinak primedbi

Predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić izjavio je danas da je stiglo stotinak primedbi na Nacrt statuta V…

01. okt 2008

Predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić izjavio je danas da je stiglo stotinak primedbi na Nacrt statuta Vojvodine i naveo das će „nekoliko desetina“ primedbi sigurno biti prihvaćena. „Mi ćemo sigurno usvojiti nekoliko desetina tih primedbi, jer većina njih upotpunjuje dokument. Naša je ideja da usvojimo što kvalitetniji dokument i u taj posao ulazimo i otvorenog srca i otvorene pameti“, rekao je Pajtić novinarima nakon obilaska Tehničke škole u Subotici.
Pajtić će kasnije danas prisustvovati javnoj raspravi o Nacrtu statuta Vojvodine u Skupštini Grada. On je danas obišao i opštu bolnicu u Subotici u kojoj je pušten u rad spiralni CT aparat, mamograf i savremeni ultrazvučni aparat.
Pajtić je kazao da je cilj da se osavremene bolnice i zdravstveni centri u svim gradovima u Vojvodini kako ne bi morali da za svaki ozbiljniji pregled putuju u Novi Sad ili Beograd. On je u Tehničkoj školi otvorio fiskulturnu salu u koju je pokrajinska administracija uložila 105 miliona dinara, dok je lokalna samouprava sufinansirala projekat sa sedam miliona dinara. Sala ima oko 2.000 kvadratnih metara i prikladna je za održavanje sportskih takmičenja.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga