Pajtić: Mitinzi dok ne srušimo Vučićev režim

Ova vlast je razorila sav sistem u Srbiji

27. jun 2015

Zrenjanin je prvi grad u Srbiji u kome je Srpska napredna stranka na silu preotela vlast, i dovela nesposobne amatere i dovela do agonije ovog grada, izjavio je večeras predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić.

Pajtić je uoči mitinga „Osvetlimo Srbiju“ u Zrenjaninu ocenio da Vučićev režim ide korak dalje.

„Oni čine nešto što nijedna vlast nije činila, oni poljoprivredno zemljište koje je svetinja daju bescenje strancima, oni otimaju i Elektrovojvodinu, jednu od najuspešnijih preduzeća u pokrajini i ne samo da otimaju nego nas vređaju obrazloženjima da će umesto nje otvoriti dispečerski centar sa tri sekretarice u Novom Sadu i time kompenzovati ono što su decenijama građani pokrajine stvarali“, istakao je Pajtić.

Pajtić je dodao da je DS nakon mitinga u Beogradu obećala da neće prestati sa organizovanjem mitinga dok ne sruši Vučićev režim.

„Zbog toga što je ova vlast apsolutno štetna za standard građana Srbije, zbog toga što je ova vlast razorila sav sistem u Srbiji, zbog toga što ona ukida demokratiju, smanjuje plate i penzije, prodaje poljoprivredno zemljište i u suštini je dovela do toga da je Srbija po svim pokazateljima najlošija zemlja u regionu i osma po indeksu bede na svetskoj listi“, kazao je Pajtić.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Udružena mladost
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga