Pajtić: Još samo da Vučić kaže da bi urednike smenjivao danju

Ne sme se dozvoliti premijeru da ljude koji se bore za profesionalne standarde deli na "naše" i njihove"

19. maja 2016

Neverovatno je na koje sve načine i u kojim sve situacijama Aleksandar Vučić pronalazi opravdanja za pravno, političko i fizičko nasilje koje vlada svim sferama društva koje gradi Srpska napredna stranka, izjavio je danas predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić.

On je u pisanoj izjavi ocenio da jedino još nedostaje da skandalozne smene svih urednika i celih redakcija na RTV-u preko noći proprati njegova izjava da su to noću uradili „totalni idioti“ i da bi on to radio danju.

„Za razliku od Vučića koji ne silazi sa RTS, godinama nisam gostovao na vestima Radio Televizije Vojvodine. Ali ne čudi što Aleksandar Vučić javni servis doživljava kao svoje vlasništvo. To je radio celog svog političkog života. Kadrovao po medijima u skladu sa političkom podobnošću“, naveo je Pajtić.

On je dodao da ga čudi što takav svoj odnos Vučić projektuje na druge. „Što ne preza da blati ljude koji su od televizije koju niko nije gledao, napravili televiziju koja je uzor za mnoge u regionu. To nije samo za čuđenje. To je sramotno“, dodao je lider DS.

Pajtić je poručio da se ne sme dozvoliti premijeru da ljude koji se bore za profesionalne standarde deli na „naše“ i njihove“. „Dosta je to radio“, poručio je Pajtić.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga