Pajtić: Danas žive bolje samo funkcioneri SNS

Svi danas žive lošije nego pre nešto više od tri godine

30. dec 2015

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić ocenio je da je 2015. godina protekla u dramatičnom siromašenju građana Srbije, nezapamćenom zaduživanju, smanjivanju penzija i plata i masovnim otpuštanjima, ističući da 2016. godina donosi novi optimizam i priliku da se građani na izborima „zahvale“
aktuelnoj vlasti.

U 2016. godini građani će imati priliku da se zahvale postojećoj vladi i vlasti, jer na proleće dolaze izbori, najverovatnije i parlamentarni, naglasio je Pajtić.

On je u novogodišnjoj izjavi FoNetu objasnio da bi građani, tom prilikom, trebalo da kažu šta misle o onima koji su ih potcenili, koji im svaki dan vređaju inteligenciju i koji su doveli njihov standard do toga da jedva preživljavaju.

Pre godinu dana životne namirnice bile su 40 odsto jeftinije nego danas i već je samo, prema oceni Pajtića, dovoljan razlog da se vlastima „uruči otkaz“.

On je istakao da je DS najveća opoziciona stranka, koja će na izborima 2016. građanima jasno reći da svi danas žive lošije nego pre nešto više od tri godine.

Danas bolje žive samo funkcioneri SNS i onih 40.000 ljudi koje su zaposlili u javnom sektoru, a istovremeno otpuštajući ljude koji su stručno doprinosili zdravstu, prosveti, bezbednosnom sektoru, ukazao je Pajtić.

Krajnje je vreme da ova vlast ode, smatra Pajtić i najavljuje da će DS učiniti sve što je u njenoj moći da se toj vlasti zahvali.

Mi smo pripremili program koji odgovara na sve izazove sa kojima se Srbija suočava i mi smo jedini koji smo infrastrukturno i intelektualno spremni da preuzmemo odgovornost u ovoj državi.

(FoNet)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Razbibriga
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga