Otvoren izraelski tržni centar u Novom Sadu

Otvoreno je sedam maloprodajnih objekata koji se prostiru na 10.000 kvadratnih metara, a preostalih 30.000 kvadratnih metara biće otvoreno na proleće

11. okt 2012

Izraelska kompanija Big Si (Cee) otvorila je danas u Novom Sadu prvi tržni centar u Srbiji, u čiju izgradnju je u prvoj fazi investirano 50 miliona evra.

Otvoreno je sedam maloprodajnih objekata koji se prostiru na 10.000 kvadratnih metara, a predstavnici kompanije najavili su da će preostalih 30.000 kvadratnih metara biti otvoreno na proleće.

Otvorene su radnje C&A, Dajhman (Deichmann), Tako fešn (Takko fashion), Big bang, Houm centar (Home center) i DIS supermarket, Tref sport outlet.

Kako je ranije rečeno, kompanija je do sada u Srbiji investirala 70 miliona evra u Novom Sadu i na lokacijama u Beogradu, Šapcu i Jagodini, gde tek planira da razvije posao u bliskoj budućnosti.

Kompanija Big Si Srbija deo je međunarodne investicione grupacije Big šoping center koja posluje u Izraelu, SAD i Indiji i u čijem vlasništvu je 48 tržnih centara.

Izgradnja tržnog centra u Novom Sadu počela je 2009. godine i trebalo je da bude završena 2010. Zbog ekonomske krize rokovi su pomereni za dve godine.

(Beta)

 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Razbibriga
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga