Osamdeset miliona dinara za projekte iz zdravstva i lokalnog razvoja u Vojvodini

Uprava za kapitalna ulaganja nema novca za kulturu i obrazovanje

17. nov 2015

Za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja od značaja za Vojvodinu, kao i u oblasti zdravstvene zaštite, preko konkursa Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine dodeljeno je ukupno blizu 80 miliona dinara, saopštila je danas ta uprava.

Za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti zdravstvene zaštite, Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine dodelila je oko 44 miliona dinara za realizaciju 12 projekata u devet vojvođanskih opština, navodi se u saopštenju.

Bespovratna finansijska sredstva za podršku lokalnog i regionalnog razvoja od oko 35,5 miliona dinara dodeljena su za projekte koji će da budu realizovani u opštinama Ruma, Odžaci i Pančevo, za realizaciju projekata koji doprinose poboljšanju poslovne i investicione klime, piše u saopštenju.

Dodaje se da je Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine donela danas i Odluke o poništavanju konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblastima kulture i obrazovanja usled nedostajućih sredstava u budžetu Vojvodine nakon rebalansa.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Hleba i igara
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga