On-lajn Bakaluk

Preko sajta www.bakaluk.rs za kućnu dostavu moguće je naručiti sav asortiman proizvoda za veće porodične kupovine, a između ostalog i organsko voće i povrće, musli i slične proizvode zdrave hrane

13. juna 2010

“Bakaluk”, prva on-lajn prodavnica koja u svom asortimanu ima i zdravu organsku hranu, od sada je dostupna građanima Novog Sada i Beograda na internetskoj adresi www.bakaluk.rs.
Preko ovog sajta za kućnu dostavu moguće je naručiti sav asortiman proizvoda za veće porodične kupovine, a između ostalog i organsko voće i povrće, musli i slične proizvode zdrave hrane.
“Bakaluk” sarađuje sa poljoprivrednim proizvođačima koji u Vojvodini proizvode hranu na organski način.
Dostava je besplatna za sve kupce koji preko “Bakaluka” pazare robu u vrednosti većoj od 5.000 dinara, dok se do tog iznosa kućna dostava naplaćuje 500 dinara.
Kako se navodi na sajtu “Bakaluka”, ideja je da se kupcima ponude proizvodi bez čekanja u redovima, bez gužvi na parkinzima i bez nošenja, jer se roba dostavlja do kućnih vrata.
On-lajn prodavnice hrane su uobičajene na Zapadu a posebno u SAD, dok u Srbiji ovakav vid trgovine još uvek nije razvijen.
(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga