Odbornik vozi službenog „juga“ 180 km/h

Odbornik Srpske napredne stranke iz Temerina Nenad Dunović snimao se dok vozi "juga" dok brzinomer na vozilu pokazuje neverovatnih 180 km/h

27. avg 2013

Odbornik Srpske napredne stranke iz Temerina Nenad Dunović snimao se dok vozi „juga“ dok brzinomer na vozilu pokazuje neverovatnih 180 km/h.

Dunović nije želeo da odgovori na pitanje da li je u pitanju automobil JKP „Temerin“, u kom je zaposlen, ali tvrdi da je u pitanju šala.

„Ne znam otkud vam podatak da je to službeni ‘jugo’, s obzirom na to da se nigde ne vide oznake firme, čak se ne vidi ni da je u pitanju ta marka automobila. Ali dobro, mogu da vam kažem da je u pitanju šala – brzinomer se nakratko pokvario i pokazivao je daleko više nego što je auto zapravo išao“, kaže Dunović za 021.

Direktor JKP „Temerin“ Miroslav Kljajić povrdio je za Radio 021 da se na snimku čuje Dunovićev glas, kao i da preduzeće raspolaže sa crvenim „jugom“, koji između ostalih, koristi i ovaj odbornik.

„Dunović radi u Službi naplate i kontrole, i tačno je da koristi crvenog ‘juga’, kako bi obavljao poslove u Temerinu ili Sirigu. Sad, da li je mogao da ga vozi 180 km/h, to stvarno ne znam“, kaže Kljajić za Novosadski informativni portal.

Nenad Dunović je bio odbornik Srpske radikalne stranke, međutim, nedavno je sa kolegom Miloradom Lemićem prešao u Srpsku naprednu stranku.

M. Sovilj (Radio 021)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga