Oboren sajt Vojvođanske partije

"Sajt je oboren zbog zalaganja za Vojvodinu Republiku"

19. feb 2014

Vojvođanska partija saopštila je danas da im je oboren zvaničan sajt od strane nepoznatih počinilaca i to dovela u vezu sa svojom borbom za Vojvodinu sa statusom republike unutar federalne države Srbije.

Vojvođanska partija je u saopštenju za javnost navela da će podneti svu neophodnu dokumentaciju nadležnim službama za visokotehnološki kriminal.

„Iskrena borba za Vojvodinu, nepristajanje na bilo kakve trule predizborne koalicije, sve veći broj pristupnica građana Vojvodine, beskompromisno zalaganje za Republiku Vojvodinu u federalnoj državi Srbiji, nekom ili nekima su izgleda postale prevelika kost u grlu“, navodi se u saopštenju.

Zvanični sajt Vojvođanske partije nalazi na adresi www.vojvođanskapartija.org.rs

Vojvođanska partija je ranije saopštila da neće izaći na predstojeće vanredne parlamentarne izbore u Srbiji, uz obrazloženje da je aktuelni izborni zakon Srbije diskriminatorski, jer ne prepoznaje izbornu volju Vojvodine i njene autentične predstavnike na izborima.

Prema navodima te stranke, diskriminacija se nalazi u činjenici da je cela Srbija jedna izborna jedinica, a po aktuelnom proporcionalnom sistemu.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga