NS: Zelena stranka podržala SNS

Sedam ciljeva i podrška naprednjacima u skupštini

06. juna 2016

U Novom Sadu je danas potpisan Sporazum o zajedničkim programskim ciljevima između gradskih odbora Srpske napredne stranke i Zelene stranke, čime je Zelena stranka dodala većinu SNS u novosadskom parlamentu.

Kako se navodi u saopštenju Zelene stranka Sporazum je potpisan u želji da se pokaže da „politika može biti drugačija od one na koju smo navikli“.

Sporazum podrazumeva realizaciju sedam ciljeva, odnosno rešavanje problema deponije, izmene odluke o socijalnoj zaštiti, nove zelene površine, rešavanje problema animalnog otpada i zbrinjavanje pasa lutalica, igradnja „Adrenalin parka“ u Kameničkom parku, izgradnja podzemnih i nadzemnih garaža, kao i novosadski gradski internet.

Sporazum je u ime SNS potpisao Miloš Vučević, dok je u ime Zelene stranke to učinio Slobodan Cvetković.

„Saradnja u Skupštini Grada Novog Sada će se oslikavati u međusobnoj podršci navedenim tačkama, kao i drugim predlozima koji će biti u interesu Grada Novog Sada i rešavanju komunalnih problema, kao i podizanju kvaliteta života u Gradu na viši nivo“, navodi se u saopštenju Zelene stranke.

O svim ostalim bitnim predlozima, dodaje se, predstavnici gradskih odbora SNS i Zelene stranke će se naknadno dogovarati.

„Iskreno verujemo da ćemo potpisivanjem ovog sporazuma doprineti daljem razvoju Novog Sada, kao i da ćemo znatno unaprediti kvalitet života Novosađana“, navodi se u saopštenju.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga